banner



Λεοναρντο Παρι Σεν Ζερμεν - ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-5: Θρύλος πέντε αστέρων διέσυρε την Ένωση! / Την ρεάλ κατηγόρησε ξανά ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν λεονάρντο σε δηλώσεις που έκανε ο οποίος υποστήριξε ότι θα πρέπει να.

Ο λεονάρντο, επιβεβαίωσε την επιθυμία. Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! H ρεάλ δεν τα παρατά για τον μπαπέ, μιας και έκανε νέα πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ στην παρί σεν ζερμέν. Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά .

Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν 2-3: Τα highlights της
Μπάγερν Μονάχου-Παρί Σεν Ζερμέν 2-3: Τα highlights της from www.thepressroom.gr
Ο λεονάρντο, επιβεβαίωσε την επιθυμία. Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως: Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα. Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν.

Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα.

Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά . Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα. Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Την ρεάλ κατηγόρησε ξανά ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν λεονάρντο σε δηλώσεις που έκανε ο οποίος υποστήριξε ότι θα πρέπει να. Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Ο λεονάρντο, επιβεβαίωσε την επιθυμία. H ρεάλ δεν τα παρατά για τον μπαπέ, μιας και έκανε νέα πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ στην παρί σεν ζερμέν.

Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα. Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι .

Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά . LIVE STREAMING: ΦΟΙΝΙΚÎ'Σ - ΠÎ'ΝÎ'ΘΗΝÎ'ΪΚΟΣ
LIVE STREAMING: ΦΟΙΝΙΚÎ'Σ - ΠÎ'ΝÎ'ΘΗΝÎ'ΪΚΟΣ from fws.gr
Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . H ρεάλ δεν τα παρατά για τον μπαπέ, μιας και έκανε νέα πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ στην παρί σεν ζερμέν. Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι .

Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν.

Ο λεονάρντο, επιβεβαίωσε την επιθυμία. Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως: Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα. Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά . Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Την ρεάλ κατηγόρησε ξανά ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν λεονάρντο σε δηλώσεις που έκανε ο οποίος υποστήριξε ότι θα πρέπει να. H ρεάλ δεν τα παρατά για τον μπαπέ, μιας και έκανε νέα πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ στην παρί σεν ζερμέν.

H ρεάλ δεν τα παρατά για τον μπαπέ, μιας και έκανε νέα πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ στην παρί σεν ζερμέν. Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα.

Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Στην Παρί Σεν-Ζερμέν ο Τίλο Κέρερ | Pagenews.gr
Στην Παρί Σεν-Ζερμέν ο Τίλο Κέρερ | Pagenews.gr from www.pagenews.gr
Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι . Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά . Ο λεονάρντο, επιβεβαίωσε την επιθυμία. Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως: Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα.

Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο.

Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για . Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. H ρεάλ δεν τα παρατά για τον μπαπέ, μιας και έκανε νέα πρόταση ύψους 170 εκατομμυρίων ευρώ στην παρί σεν ζερμέν. Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά . Παράλληλα τόνισε ότι ο εμπαπέ παραμένει ποδοσφαιριστής της ρεάλ μαδρίτης και ότι στην παρί σεν ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον . Ακόμη και αν πρέπει να το τραβήξει στα… άκρα. Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της παρί, λεονάρντο, έφτασε αμέσως: Την ρεάλ κατηγόρησε ξανά ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν λεονάρντο σε δηλώσεις που έκανε ο οποίος υποστήριξε ότι θα πρέπει να. Ο λεονάρντο, επιβεβαίωσε την επιθυμία. Πόλεμος ανάμεσα στην παρί σεν ζερμέν και τη ρεάλ μαδρίτης συνεχίζεται! Από την άλλη η παρί σεν ζερμέν δεν θέλει να τον χάσει με τίποτα. Στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε ο λιονέλ μέσι στο «france football», μετά την μεταγραφή του στην παρί σεν ζερμέν, αποκάλυψε ότι .

Λεοναρντο Παρι Σεν Ζερμεν - Î'ΕΚ - Ολυμπιακός 1-5: Θρύλος πέντε αστέρων διέσυρε την Ένωση! / Την ρεάλ κατηγόρησε ξανά ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν λεονάρντο σε δηλώσεις που έκανε ο οποίος υποστήριξε ότι θα πρέπει να.. Ο μαουρίτσιο ποτσετίνο αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν ο λεονάρντο τον ρώτησε αν θέλει τον λιονέλ μέσι στην παρί σεν ζερμέν. Αισιόδοξος ότι ο κιλιάν μπαπέ θα παραμείνει στην παρί σεν ζερμέν, παρά το ενδιαφέρον της ρεάλ μαδρίτης, εμφανίσθηκε ο λεονάρντο. Την ρεάλ κατηγόρησε ξανά ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν λεονάρντο σε δηλώσεις που έκανε ο οποίος υποστήριξε ότι θα πρέπει να. Καυστικός ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν μίλησε για όλα μετά . Οι παριζιάνοι αρνήθηκαν τα 180 εκατομμύρια ευρώ της βασίλισσας για .

0 Response to "Λεοναρντο Παρι Σεν Ζερμεν - ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-5: Θρύλος πέντε αστέρων διέσυρε την Ένωση! / Την ρεάλ κατηγόρησε ξανά ο αθλητικός διευθυντής της παρί σεν ζερμέν λεονάρντο σε δηλώσεις που έκανε ο οποίος υποστήριξε ότι θα πρέπει να."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel